Best Western Hotell Hudik
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

797877757664737166697072

Best Western Hotell Hudik i Hudiksvall

Vi är ett centralt beläget hotell i Hudiksvall med mycket charm och känsla. Här har du som gäst promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen samt tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil.

Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler samt mini-gym och bastu. Sommartid kan du ta ett dopp i vår utomhuspool! I vår lobbybar serverar vi lättare maträtter och goda drycker kvällstid.  

Läs vår tidning! Klicka här

Varmt välkommen till oss!

Ny frukostmatsal

Det har hänt grejer hos oss på Best Western Hotell Hudik och nu har vi invigt vår nya frukostmatsal! Vår befintliga matsal har öppnats upp mot en ny, inglasad utbyggnad mot Salutorget.  Detta  har gett oss totalt 60 sittplatser och en lättåtkomlig frukostbuffé.

År 1955 när hotellets ägare köpte fastigheten för att bygga om till hotell var utrymmet en saluhall och det är den känslan vi vill återskapa. En mysig och hemtrevlig saluhallsatmosfär.  

Varmt välkomna till vår nya frukostmiljö!

Det senaste från Instagram

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse