Må bra när du bor hos oss - vår guide till välbehövd egentid

Må bra när du bor hos oss - vår guide till välbehövd egentid

2017-09-29 13:54Allmänt

Att motionera, koppla av och att pyssla om sig själv kan vara knepigt att hinna med eller prioritera när man är på resande fot. Här är några tips som vi hoppas inspirerar dig till lite härlig egentid. 

Yoga i sängen

Foto: Conscious Design, Unsplash

Inled morgonen eller avsluta din dag på bästa sätt med några sköna, enkla yogaövningar i sängen. Du behöver inte vara en van utövare eller göra det så avancerat. Sätt dig i skräddarställning, slut ögonen och ta några djupa andetag. Mjuka upp kroppen genom att böja åt sidorna, vrida försiktigt i rotation och sträck ut dig så att du blir lång. Här finns fler övningar att inspireras av. 

Ta en skön promenad

Foto: K. Mitch Hodge - Unsplash

Vad är väl bättre än en härlig promenad? Frisk luft och att få röra på sig rensar både stress och oro. Närliggande Lillfjärden är ett populärt promenad- och jogginstråk på ca 2,5 km. Fråga gärna personalen om fler tips på fina rundor. 

Är du ute efter fler naturupplevelser kan du spana in vår guide till fem vackra upplevelser i Hälsingland >>>

Träna på vårt gym, basta eller ta ett dopp i poolen

Foto: Shutterstock

I vårt min-gym finns allt du behöver för ett fullgott träningspass. Här finns löpband, spinningcykel, multi-gym, hantlar, kettlebells, fitnessboll och duowheel. I anslutning finns även bastu - som gäst har du naturligtvis fritt tillträde. Under sommartid kan du ta ett dopp i vår utomhuspool!

Micromeditera och bli stressfri på 3 minuter

Foto: Darius Bashar, Unsplash

1. Sätt dig i en bekväm position och ta några djupa andetag.
2. Uppmärksamma under en minut, tankar och olika känslor runt omkring dig
3. Fokusera på din andning. Om tankar dyker upp är det helt normalt, gå bara tillbaka till att fokusera på andningen om och om igen. 
4. Öppna ögonen långsamt och möt din dag med förnyad närvaro!


Ordna ditt eget mini-spa på rummet

Foto: Adrian Motroc, Unsplash

Ta en varm dusch och lägg en härlig ansiktsmask, smörj in dig med en väldoftande kroppslotion och ge dina fötter lite kärlek och omtanke. Under tiden kanske du lyssnar på lite skön musik eller en intressant podd eller bara vilar på sängen en stund. 

Vi hoppas att du har kunnat ta hand om dig själv nu en stund. Vill du ha ännu mera mys? Ta med någon du tycker om och spana in våra härliga hotellpaket här >>>

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.