Best Western Hotell Hudik

City Break - MC-paket i Glada Hudik!

Glid in i Glada Hudik och checka in hos oss på Best Western Hotell Hudik. Här bor du bekvämt och vårt centrala läge innebär en kort bensträckarpromenad till restauranger, shopping och nöjen.

Efter en hel dag på hojen bjuder vi på ett dopp i vår utomhuspool och därefter en skön bastustund med bastu-kit. På morgonen njuter du av vår härliga frukostbuffé!

Hudiksvall med omnejd har fantastiska vägar för MC-åkning. Kuperade, slingriga och natursköna småvägar - välj runt Dellensjöarna eller vägen ut till havsbandet för ett besök och kanske ett dopp i havet vid Hölick.

I paketet ingår:
- övernattning, en natt
- frukostbuffé
- bastu-kit bestående av 33 cl dryck, nötter & ölkorv
- fri tillgång till bastu, mini-gym och pool*
*) Sommartid

Pris 540 SEK/person i dubbelrum
Pris 798 SEK/person i enkelrum


Gäller alla dagar under sommarrn samt helger 2021 i mån av plats.

Välkommen!

Best Western Hotell Hudik, Hudiksvall
Tel: 0650-541000
E-post: info@hotellhudik.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.