Weekendpaket & erbjudanden

Unna dig en härlig weekend hos oss i Glada Hudik. Hos oss på Best Western Hotell Hudik bor ni i centrala Hudiksvall med närhet till shopping, fina promenadstråk, cafeer och restauranger. Välj och vraka mellan våra trevliga paket & erbjudanden.

Hör av er till oss på 0650-54 10 00 eller maila förfrågan på info@hotellhudik.se
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Weekenderbjudande

Upplev härliga Hudiksvall! Vi erbjuder specialpris på weekends, lov och röda dagar i mån av plats.

I priset ingår vår stora frukostbuffé, tillgång till minigym och fritt WiFi.

Pris 375 kr / person i dubbelrum.

Vi erbjuder också rum för familjer där vi kan ställa in extrasängar alt. erbjuda bäddsoffa. Prata med oss vid bokningen. 

Boka på telefon 0650-54 10 00 eller via mail.  
Uppge bokningskod "HKC21"

Varmt välkomna!

Bröllopspaket

Fira er bröllopsnatt eller visa din kärlek och överraska någon du håller kär med en avkopplande romantisk natt hos oss på Best Western Hotell Hudik.

På rummet finns mousserande vin, frukt och choklad. Morgonrockar får ni låna under er vistelse. Frukost serveras på rummet och vi erbjuder förlängd utcheckningstid så att ni får sova ut länge.
Gäller alla helger i mån av plats under 2021

Pris 855 kr / person och då ingår:
Logi, frukost på rummet, mousserande vin, frukt, choklad, morgonrockar samt sen utcheckning. 

Välkomna!

City Break - MC-paket i Glada Hudik!

Glid in i Glada Hudik och checka in hos oss på Best Western Hotell Hudik. Efter en hel dag på hojen bjuder vi på ett dopp i vår utomhuspool och därefter en skön bastustund med bastu-kit. På morgonen njuter du av vår härliga frukostbuffé!

Hudiksvall med omnejd har fantastiska vägar för MC-åkning. Kuperade, slingriga och natursköna småvägar - välj runt Dellensjöarna eller vägen ut till havsbandet.

I paketet ingår:
- övernattning, en natt
- frukostbuffé
- bastu-kit bestående av 33 cl dryck, nötter & ölkorv
- fri tillgång till bastu, mini-gym och pool*
*) Sommartid

Pris 540 SEK/person i dubbelrum
Pris 798 SEK/person i enkelrum

Gäller helger i mån av plats 2021.

Välkommen!

Familj - Besök Mulle Meck i Hudiksvall

I Mulles verkstad mekar vi med riktiga mojänger och molijoxer, det är vad Mulle kallar sånt som man kan snickra, bygga och fixa med!

Mulle säger att "det finns inget skrot, bara gamla grejer som går att använda på nya sätt". Upptäck hur mycket kuligt det går att bygga med lite tid och massor av fantasi. Kom och var med du också!

Ni bor bekvämt hos oss på Best Western Hotell Hudik mitt i centrum med gångavstånd till Mulle Meck, shopping och restauranger. En härlig frukostbuffé ingår och på sommaren kan ni ta sköna dopp i vår utomhuspool.

Pris 1 350 kr för hela familjen/natt

Gäller helger 2021 i mån av plats. 

Logi, frukostbuffé, extrasängar, entré till Mulle Meck för två vuxna och två barn 2-12 år ingår.

City Break - Sextio+ (60 år och uppåt)

Unna dig en härlig övernattning!

Bo hos oss på Best Western Hotell Hudik i centrala Hudiksvall med närhet till shopping, fina promenadstråk, cafeer och restauranger.

Erbjudandet gäller i mån av plats, alla dagar under 2021.

10% rabatt på övernattning under vardagar samt 20% rabatt på weekends! 
Rabatten gäller logi med frukostbuffé och på våra ordinarie priser.
 
Välkomna!

Golf - Golfpaket i Glada Hudik

Upplev ”Glada Hudik” och spela golf med härlig utsikt. Den fina golfbanan är en blandning av skogs- och parkbana. Du bor bekvämt hos oss mitt i stan och avnjuter en härlig frukost. I paketet ingår greenfee.

I paketet ingår logi en natt, frukostbuffé samt greenfee.

Pris 850 kr / per person i dubbelrum / natt
Pris 1 025 kr i enkelrum / natt

Gäller helger under golfsäsong 2021.
Välkomna!

Presentkort

Man skall aldrig underskatta platta paket! Köp ett presentkort på övernattning eller ett paket och gör någon glad! Ring oss så hjälper vi dig!  0650-54 10 00
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.