Boka nästa möte hos oss och få 25% rabatt på lokalhyran!

Planerar ni ett möte? Välkommen till oss på Best Western Hotell Hudik i Hudiksvall. Vår största konferenslokal Agö erbjuder plats för upp till 30 personer i skolsittning. Därtill erbjuder vi också två trevliga grupprum.  Lounge med sköna soffor för avkopplande pauser finns precis utanför lokalerna.

Vi erbjuder kaffepauser med hembakat  i en mysig hemma-hos-miljö och goda luncher på närliggande restaurang. 

Du hittar oss mitt i centrala Hudiksvall med närhet till allt.  Hos oss ingår alltid Wifi, mini-gym och bastu. På sommartid kan ni ta ett dopp i vår utomhuspool.

Varmt välkomna till oss. 

Lokaler och kapacitet

Agö

Vår största lokal med ljus och luftig känsla. Lounge med soffor för sköna fikapauser finns precis utanför. 
Biosittning    35 personer
Skolsittning  28 personer
U-bord           20 personer 

Grupprum Drakö

Drakö är ett av våra grupprum som passar för det lilla mötet eller för max 6 deltagare. 

Grupprum Kråkö

Även Kråkö är ett grupprum som passar för det lilla mötet eller för max 6 deltagare.

Våra paket

Dagkonferens

Vi snickrar gärna ihop ett paket helt efter era önskemål. Vi erbjuder härliga kaffepauser i en mysig hemma-hos-miljö och goda luncher på närliggande restaurang.

I lokalen finns vatten, karameller, projektor, blädderblock samt anteckningsblock och pennor.

Konferens med middag & övernattning

Efter en intensiv mötesdag väntar en god natts sömn i våra sköna sängar. Men innan ni lägger huvudet på kudden går det såklart bra att koppla av en stund i vår bastu eller träna i minigymmet.

Önskar ni en öl eller ett glas vin är ni välkomna att förboka det i vår lobbybar på entréplan. Vi bokar också gärna middag åt er på någon av Hudiksvalls trevliga restauranger, de flesta inom bekvämt promenadavstånd från hotellet. 

After Work

Är ni ett företag eller ett sällskap är ni välkomna att förboka öl & vin i vår trevliga lobbybar på entréplan. Hör av er till oss på telefon 0650-54 10 00 eller via mail info@hotellhudik.se  Självklart erbjuder vi också alkoholfria alternativ. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.