Lediga tjänster

Vi söker en vikarie till vår reception/bar, 90% anställning under 6 månader med eventuell förlängning. Arbetstiden varierar med för- och eftermiddagspass både vardag och helg.
I den dagliga verksamheten har du ansvar för bokningar, in- och utcheckning, samt administrativa uppgifter som ingår i reception.  Vissa av passen arbetar du i vår bar med servering av mat och dryck så du behöver vara över 20år för tjänsten. 
Du har en positiv attityd, flexibel och van vid att ta eget ansvar. Du hanterar stressiga situationer med ett leende. Känsla och förståelse för värdskap och brinner för mötet med gästen. 
Vidare är du en glädjespridare som tycker att god service inte bara är viktigt utan även roligt, energi som smittar av sig på kollegor och gäster. Erfarenhet från liknande utmaningar sedan tidigare är ett plus. Goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift är ett krav.
Uttagning sker löpande och tillsättning av tjänsten är snarast så ansök så snart som möjligt. 
Hotell Hudik ligger i hjärtat av Hudiksvall och ingår i hotellkedjan Best Western, en kedja med hotell över hela världen. Hotellet ingår i HKC Hotels som ägs av familjen Östlundh. Läs mer om oss på www.hotellhudik.se

Vi söker även semestervikarier till reception för/eftermiddagspass eller natt. Teamet på städ och frukost behöver också förstärkning under sommaren. 
Maila din ansökan till ansokan@hotellhudik.se och skriv vilken tjänst du är intresserad av.  

Om oss

När Du väljer att bo på något HKC Hotels har Du samtidigt valt att bo med det allra mest centrala lägen vare sig Du övernattar i Stockholm, Malmö, Örebro, Mölndal/Göteborg, Ängelholm eller Hudiksvall.

I HKC Hotels ingår förutom Best Western Hotell Hudik också Hotel Kung Carl i Stockholm, Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö, Best Western Plus Åby Hotel i Gbg/Mölndal, Best Western Plus Hus 57 i Ängelholm samt Clarion Hotel i Örebro.

Kvalitet, service och säkerhet är andra viktiga faktorer för oss. Vår ambition är också att hotellrummen skall vara utsmyckade med intressanta detaljer och inte minst konst av hög kvalitet. Därför kan Du på hotellrummen se målningar av Anders Zorn, Lennart Jirlow, Peter Dahl, Mårten Andersson och många fler kända svenska konstnärer. Också här torde vi vara unika bland svenska hotell.

Välkommen att bo eller konferera på något av våra hotell. Jag garanterar en skön vistelse oavsett om Du är på en affärsresa eller vill skämma bort Din käraste med en skön vistelse mitt i centrum, med det vill jag säga att hos oss har Du nära till allt!

Har Du några frågor eller synpunkter så tveka inte att kontakta mig. 

Therese Hammar 
HKC Hotels
therese.hammar@hkchotels.se

Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Press

För högupplösta bilder från Best Western Hotell Hudik, vänligen kontakta Martin Blix på martin.blix@hkchotels.se
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.