Om oss

När Du väljer att bo på något HKC Hotels har Du samtidigt valt att bo med det allra mest centrala lägen vare sig Du övernattar i Stockholm, Malmö, Örebro, Mölndal/Göteborg, Ängelholm eller Hudiksvall.

I HKC Hotels ingår förutom Best Western Hotell Hudik också Hotel Kung Carl i Stockholm, Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö, Best Western Plus Åby Hotel i Gbg/Mölndal, Best Western Plus Hus 57 i Ängelholm samt Clarion Hotel i Örebro.

Kvalitet, service och säkerhet är andra viktiga faktorer för oss. Vår ambition är också att hotellrummen skall vara utsmyckade med intressanta detaljer och inte minst konst av hög kvalitet. Därför kan Du på hotellrummen se målningar av Anders Zorn, Lennart Jirlow, Peter Dahl, Mårten Andersson och många fler kända svenska konstnärer. Också här torde vi vara unika bland svenska hotell.

Välkommen att bo eller konferera på något av våra hotell. Jag garanterar en skön vistelse oavsett om Du är på en affärsresa eller vill skämma bort Din käraste med en skön vistelse mitt i centrum, med det vill jag säga att hos oss har Du nära till allt!

Har Du några frågor eller synpunkter så tveka inte att kontakta mig. 

Therese Hammar 
HKC Hotels
therese.hammar@hkchotels.se

Information om Coronaviruset Covid-19

Kära gäster!

Med anledning av det oroliga läget som vi befinner oss i kring Coronaviruset (Covid-19) vill vi gärna delge vilka åtgärder vi vidtagit för att minimera risker för gäster och personal att bli drabbade. 

Vi har öppet som vanligt och följer noga de rekommendationer och instruktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och vi uppdaterar våra rutiner efter dessa. 

- Vi har stärkt våra rutiner kring handhygien bland all personal
- Vi har även stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien, såsom desinficering av ytor som dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar.
- Vi har placerat ut handsprit i frukostmatsal, restaurang och reception.
- Vi uppmanar vår personal att vara uppmärksamma på symptom och att man stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta.
Även om symptomen kan anses milda.
- Vi håller rekommenderat avstånd från kollegor och gäster.

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Om du har bokat via en OTA (Online Travel Agency som t ex Expedia och Booking.com) så hänvisar vi dig direkt till dem. 

Om du representerar ett företag som har bokat en konferens så hittar du avbokningsreglerna i din bekräftelse. 

Reser du privat eller i tjänster och har bokat din övernattning direkt via oss, så gäller vanliga avbokningsregler. 

Du kan självklart alltid höra av dig till oss om du har frågor.

Ta hand om varandra!
önskar all personal på BW Hotell Hudik
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Press

För högupplösta bilder från Best Western Hotell Hudik, vänligen kontakta Anna Olsén anna.olsen@hkchotels.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.