Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Vi söker sommarvikarier!

Vill du bli en del av vårt härliga team på Hotell Hudik? Just nu söker vi sommarvikarier till vår reception/lobbybar.
Arbetstiden varierar med för/eftermiddagspass som är förlagd både vardag och helg. Vi behöver även nattreceptionist under sommaren.

Är du glad, trevlig, flexibel och van vid att ta eget ansvar samt har erfarenhet från receptionsarbete eller andra serviceyrken tycker vi att du ska söka via
mail till ansokan@hotellhudik.se

Välkommen med din ansökan!

Om oss

När Du väljer att bo på något HKC Hotels har Du samtidigt valt att bo med det allra mest centrala lägen vare sig Du övernattar i Stockholm, Malmö, Örebro eller Hudiksvall.

I HKC Hotels ingår förutom Best Western Hotell Hudik också Hotel Kung Carl i Stockholm, Best Western PLUS Hotel Noble House i Malmö, samt Clarion Hotel i Örebro.

Vår affärsidé är att våra hotell skall finnas på det mest centrala läget inom den kommun där vi finns. Här har vi också lyckats, våra affärshotell har det allra bästa läget.

Kvalitet, service och säkerhet är andra viktiga faktorer för oss. Vår ambition är också att hotellrummen skall vara utsmyckade med intressanta detaljer och inte minst konst av hög kvalitet. Därför kan Du på hotellrummen se målningar av Anders Zorn, Lennart Jirlow, Peter Dahl, Mårten Andersson och många fler kända svenska konstnärer. Också här torde vi vara unika bland svenska hotell.

Välkommen att bo eller konferera på något av våra hotell. Jag garanterar en skön vistelse oavsett om Du är på en affärsresa eller vill skämma bort Din käraste med en skön vistelse mitt i centrum, med det vill jag säga att hos oss har Du nära till allt!

För mer information om våra övriga hotell:

Hotel Kung Carl

Best Western Plus Hotel Noble House

Läs vår tidning här

Har Du några frågor eller synpunkter så tveka inte att slå mig en signal.

Therese Hammar 
HKC Hotels
therese.hammar@hkchotels.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.