Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Bar, bastu, utomhuspool & gym

Mini-gym, bastu & utomhuspool

På hotellet har vi ett eget minigym med löpband, spinningcykel, multi-gym, hantlar, kettlebells, fitnessboll och duowheel.

Här finns även bastu - som gäst har du naturligtvis fritt tillträde.
Under sommartid kan du ta ett dopp i vår utomhuspool.

Lobbybar 

Här serverar vi goda drycker och en liten trevlig barmeny. Här kan du äta i lugn och ro, läsa tidningen och kanske se något spännande på TV.

Varmt välkommen!

After Work

Är ni ett företag eller ett sällskap är ni välkomna att förboka öl & vin i vår trevliga lobbybar på entréplan. Hör av er till oss på telefon 0650-54 10 00 eller via mail info@hotellhudik.se  Självklart erbjuder vi också alkoholfria alternativ. 

Välkomna!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.