Sommar i Glada Hudik  - här finns något för alla

Välkommen att inspireras och planera din nästa upplevelse hos oss i Glada Hudik med omnejd. Upplev den vackra naturen, njut av en aktiv semester eller njut av tystnad och stillhet. Här har vi samlat våra bästa tips för en minnesvärd semester. 

För mer information, besök visitgladahudik.se här >>>

Cykla dressin

Ett roligt äventyr för hela familjen! På Dellenbanan kan du trampa fram längs glittrande sjöar, över hisnande broar och genom mörka tunnlar. Vila gärna benen och ta kanske en fika på någon härlig rastplats med fantastisk utsikt och njut av en enastående natur och varför inte ett svalkande dopp på någon av de fina badplatserna du möter. 

Vandra

Upplev Hälsingeskogarna på nära håll, genom alla vandringsleder som finns kring Hudiksvall. Här finns leder för alla. Vacker skog med små sjöar och utsiktsplatser längs Sjuvallsleden och Gröntjärnsleden eller kustlandskap och havsbris vid Hölicks naturreservat

Utforska spännande grottor

I vår destination finns två av de längsta grottorna i Europa. Bodagrottorna och Hölickgrottorna. Ett äventyr för hela familjen! Bästa tiden att besöka grottorna är juli- oktober.  

Cykla

Ta dig fram i skön takt längs med böljande odlingslandskap eller ta dig fartfyllt fram på spännande skogsstigar. Att cykla är ett perfekt sätt att upptäcka vår destination.

Paddla kajak

Sjöar, vattendrag och hav. Här finns perfekta möjligheter till paddling. Näsviken Kajak & Fritid har ett stort utbud med kajaker, kanoter och SUP. Du hittar deras utrustning hos Frägsta Kulturgård, Norra Dellen Familjecamping, Kungsgården Långvind och Hölick Havsresort. 

Upplev kusten

Längs med Hälsingekusten finns många spännande platser att upptäcka och de gamla fiskelägena sträcker sig som ett pärlband och ger en fin bild av en uråldrig näring och kultur. Och skapar idag besöksmål väl värda en omväg.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.