Boka en sommarsemester nära dig, fylld med härliga aktiviteter och fina upplevelser!

Nu är den ljuvliga sommaren här! Upptäck fina smultronställen i vårt vackra land och fira semester på hemmaplan i år.
För erbjudanden från alla våra systerhotell - KLICKA HÄR!

Med Hudiksvall och Best Western Hotell Hudik som utgångspunkt kan ni få allt det där en härlig resa ska innehålla. I Glada Hudik med omnejd finns något för alla och nedan har vi listat våra allra bästa tips till dig. Under hela vistelsen bor ni bekvämt och smidigt hos oss, mitt i city med promenadavstånd till det mesta. I priset ingår alltid frukost, Wifi och inte minst - tillgång till vår utomhuspool! Hur härligt är inte det?

Kommer ni med bil erbjuder vi smidig parkering.

Tips på aktiviteter

Cykla dressin på Dellenbanan
Ett roligt äventyr för hela familjen! På Dellenbanan kan du trampa fram längs glittrande sjöar, över hisnande broar och genom mörka tunnlar. Vila gärna benen och ta kanske en fika på någon härlig rastplats med fantastisk utsikt och njut av en enastående natur och varför inte ett svalkande dopp på någon av de fina badplatserna du möter. 

Vandra!
Upplev Hälsingeskogarna på nära håll, genom alla vandringsleder som finns kring Hudiksvall. Här finns leder för alla. Vacker skog med små sjöar och utsiktsplatser längs Sjuvallsleden och Gröntjärnsleden eller kustlandskap och havsbris vid Hölicks naturreservat

Grottor
I vår destination finns två av de längsta grottorna i Europa. Bodagrottorna och Hölickgrottorna. Ett äventyr för hela familjen! Bästa tiden att besöka grottorna är juli- oktober.  
 
Cykling
Ta dig fram i skön takt längs med böljande odlingslandskap eller ta dig fartfyllt fram på spännande skogsstigar. Att cykla är ett perfekt sätt att upptäcka vår destination.
 
Paddla med Näsviken Kajak & Fritid
Sjöar, vattendrag och hav. Här finns perfekta möjligheter till paddling. Näsviken Kajak & Fritid har ett stort utbud med kajaker, kanoter och SUP. Du hittar deras utrustning hos Frägsta Kulturgård, Norra Dellen Familjecamping, Kungsgården Långvind och Hölick Havsresort. 

KÄLLA visitgladahudik.se som du besöker HÄR >>>>

SOMMARPRISER
Vi erbjuder övernattning i dubbelrum från 750 kr/rum och natt inkl. frukostbuffé. Reser ni med barn kan vi erbjuda extrabäddar i ett begränsat antal rum. Priserna gäller i mån av plats alla dagar t. om 31 augusti 2020.

Maila oss på info@hotellhudik.se så hjälper vi er med bokning. VÄLKOMNA!

Mer om hotellet

Våra rum

Vi erbjuder allt ifrån enkelrum till lite lyxigare boende i De luxekategori.

Reser ni med barn kan ni boka våra familjerum där vi kan ställa in extrasängar. 

Vi erbjuder självklart alla gäster gratis WiFi.

Alltid hos oss

- Fri tillgång till minigym & bastu
- Kaffe finns alltid att avnjutas på hotellet eller ta med
- Utomhuspool sommartid
- Barnstol och haklappar finns att tillgå i vår frukostmatsal

- Leksaker, böcker och pysselmaterial till alla glada barn!

Må bra!

På hotellet har vi ett eget minigym med löpband, spinningcykel, multi-gym, hantlar, kettlebells, fitnessboll och duowheel.

Här finns även bastu - som gäst har du naturligtvis fritt tillträde. 
Under sommartid kan du ta ett dopp i vår utomhuspool.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.